سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از اجرای طرح آهن یاری و ویتامین "دی" در دبیرستان های دخترانه این شهرستان خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از اجرای طرح آهن یاری و ویتامین "دی" در دبیرستان های دخترانه این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر در راستای اجرای برنامه آهن یاری و ویتامین "دی" به اهمیت مصرف آهن و ویتامین "دی" و منابع غذایی آنها، عوامل موثر در جذب، عوامل کمبود، علائم کم خونی و راه های پیشگیری از آن برای دانش آموزان اشاره نمود.
وی آهن را یک ماده مغذی مورد نیاز بدن برای ادامه حیات دانست و اظهار داشت: کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن یکی از شایعترین کمبودهای تغذیه ای در جهان به شمار می رود.
جعفری با بیان اینکه آهن یکی از اجزای ساختمان گلبول قرمز خون است که در سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد، گفت: جگر، گوشت قرمز، مرغ، ماهی و ماکیان و انواع مغز ها از جمله مهمترین منابع آهن محسوب می شوند.
جعفری افزود: ویتامین "دی" نیز یکی از ویتامین های محلول در چربی است که مقدار زیادی از آن از طریق آفتاب به بدن می رسد.
وی اذعان داشت: روغن جگر ماهی، ماهی های چرب ( شاه ماهی، ماهی سالمون) و زرده تخم مرغ از منابع این ویتامین هستند که بر اساس دستور العمل وزارت بهداشت و درمان همه دانش آموزان دختر پایه متوسطه اول، دوم و سوم باید به طور هماهنگ یک عدد قرص فروس سولفات به مدت 16 هفته در سال تحصیلی و ماهی یکبار ویتامین دی به مدت 9 ماه این ویتامین ها را دریافت کنند.
به گزارش وب دا؛ قرص آهن و ویتامین "دی "بین دانش آموزان دبیرستان های دخترانه شهرستان چرام توزیع شد.5-18



